Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kíméletlen kritikák kultúrröntgene

2021. január 22. 09:45 - Radikális Nyúl

Járványterror 2021

poster-design-coronavirus-theme-with-biohazard-sign_1308-42299.jpg

Meddig akarjátok még ezt csinálni?

Vagy azt hiszitek, hogy valaha vége lesz?  Tényleg vannak még olyanok, akik elhiszik, hogy ez valaha is véget ér?  Vannak még illúzióitok? Úgy látom igen. Csak még egy hónap, csak még egy hónap, csak még egy hónap, csak még egy hónap, csak még egy hónap, csak még egy hónap, csak még egy hónap, csak még egy hónap … leírni is fárasztó, nem hogy kivárni. De ti csak várjatok. Várjátok ki az egész évet, várjátok meg, míg elmarad ez a nyár is, hozzátok össze, hogy elmaradjon 2021.  Ezt akarjátok, nem? Olyan lelkesek vagytok.  Önként és dalolva viselitek a maszkokat, és ti magatok kéritek, hogy még jobban szűkítsék le a jogaitokat, az életeteket.

Azt hiszitek, ha „még egy kicsit” bírjátok, akkor vége lesz?

Soha nem lesz vége.

Innentől kezdve évente legalább kétszer elmehettek majd oltatni, és ahhoz, hogy normális éltet éljetek, hogy csinálhassatok bármit is, majd egy nyomorult kártya kell. Ez lesz. Nem lesz jobb, nem lesz más, nem fog elmúlni. Nem fog visszatérni a „rendes életed”, hiszen már most sincs. És még rosszabb lesz, ha hagyod, hogy még rosszabb legyen. Ha szó nélkül elviseled, hogy a társadalom azokat részesíti előnyben, akik rendelkeznek oltási könyvvel. De semmi gond. A történelem mindig kitermeli a rendszer kollaboránsait, akik időnként még hasznot is húznak abból, hogy a társadalom nagy része szenved. Mindig akadnak nyerészkedők, és az árral együtt úszók, akiknek megéri tönkretenni mások jövőjét. Politikusok, orvosok, egyházi személyek. bizonyos üzletemberek.- Mint mindig. Nincs ebben semmi új.  Most majd azok fognak ilyen igazolást kapni, akik átestek a víruson vagy kaptak a vakcinából. Újra és újra. Amikor lejár, mehetsz újra. Hogy élhess. Ezek szerint tehát én, aki egészséges vagyok, soha nem adattam be magamnak semmilyen oltást önként, semmi bajom és valószínűleg már rég immunis vagyok a vírusra – én nem élhetek normális életet, nekem kell meghunyászkodnom, mert „veszélyt” jelentek a társadalomra. Pedig egyre inkább úgy látom, hogy a társadalom elsősorban saját magára veszélyes. De, ha TE is egészséges vagy, akkor jobb, ha felkészülsz arra, hogy hátrányban leszel, úgyhogy légy szíves fertőződj meg, vagy adass be magadnak valami löttyöt, amit az eddigi módszerektől eltérő módon, negyed annyi idő alatt állítottak elő, és aminek a tényleges hatékonyságát majd csak évek múlva tudjuk lemérni. Legyél kisérleti nyúl, vagy fehér egér.

babuvagy.jpg

De hát gyerekkorodban is kaptál oltást, mitől félsz, akkor nem reklamáltál? –Kérdezik. Nem, nem reklamáltam 6 éves fejjel, amikor azt sem tudtam mit történik velem, és azt hiszem egészen más, amikor egy fejlődésben lévő, gyengébb gyermeki szervezetet „segítünk” oltásokkal, mint az, amikor felnőtt fejjel, saját felelősségre már el tudom dönteni, hogy a szervezetemnek szüksége van-e oltásra vagy sem, elég erős-e vagy sem. El tudom dönteni.

És te meddig akarod még ezt csinálni?

De jó, hát akkor csináljuk tovább, romboljuk le végleg a gyerekeink jövőjét, az esélyt, hogy legalább megközelítőleg szép gyermekkoruk legyen. Csináljuk tovább és ne vegyük figyelembe azoknak a nemzetközileg elismert orvosoknak a véleményét, akiknek VALÓBAN nem fűződik érdekük ahhoz, hogy az ál-pandémia fennmaradjon. Vagy azért mert annyira gazdagok, hogy már nem érdekli őket a pénz, vagy azért mert még megmaradtak embernek lenni, és nem adták el magukat a gyógyszeripari lobbi milliárdokat ígérő terveinek –végül is mindegy. Mi úgy sem hallgatunk a józan érvekre. Nem hallgatunk például Dr. John  Ioannidis professzorra, aki a világ egyik legtöbbet idézett, nagy tudású orvosa, többek között a Stanford Egyetemen tanít és néhány héttel ezelőtti tanulmányában kimutatta, hogy az emberek legalább 80%-a már rendelkezik a T-sejtes immunitással a covid kapcsán, ami leegyszerűsítve annyit jelent, hogy nincs itt semmi látnivaló, tessék kérem oszolni - ez kb olyan, mint egy sima influenza.

De nem baj, csináljuk tovább.

Mint a kutyák. Olyanok leszünk. Mint egy falka kiéheztetett, kivert, megfenyített eb. De legalább be leszünk oltva. Már csak azt szeretném kérdezni, hogy az elmúlt tíz évben miért nem rohantatok évente kétszer az influenza vakcináért? Eddig miért nem féltetek attól, hogy az idős szüleiteknek hazavisztek valami vírust? Eddig hol voltak azok a szakértők és orvosok, akik egy évvel ezelőtt még teljesen ellentétesen nyilatkoztak, mint most? Hol voltak a celebek és sztársportolók, akik naponta az arcodba mondják minden egyes csatornán és médiafelületen, hogy menjél és oltasd be magad influenzára? Mert ugye az is ugyanolyan veszélyes a legyengült immunrendszerrel élők számra? Ugye, erre azért még emlékszünk? Vagy már erre sem?

Vagy már gondolkodás nélkül megtesszük, amit kérnek tőlünk?

Mi értelme van az intézkedéseknek, amelyek nyilvánvalóan ellentmondásosak és többnyire csak azt szolgálják, hogy a kormányok ez mögé rejtve bármilyen más, a "járvánnyal" összefüggésben nem lévő törvényt vagy rendeletet életbe léptethessenek, miközben ha valódi járvány lenne, többnyire semmit nem érnének. Kimész a repülőtérre, két méterre állsz az előtted lévőtől a sorban, aztán felülsz a zsúfolásig tömött utastérbe húsz centire mindenkitől....Az üzletekben és a más tömegközlekedési eszközökön ugyanez a zsúfoltság az érvényben lévő rendeletek miatt... Az éttermek zárjanak be, de a bevásárlóközpontokban egymás hegyén hátán nyomorognak a vevők...Vajon mennyire tudatos az emberek kifárasztása, lelki eltiprása?   Elzárnak szinte mindentől, ami segíthetne elviselni ezt az elmebajt, nem mehetsz edzeni, moziba, színházba rendezvényekre. Olyan állapotba juttatnak, hogy már bármit, MINDENT megteszel majd, csak, hogy visszatérhess a megszokott életedbe.

Még mindig nem fogtad fel, hogy olyan többé nem lesz..

fb_img_1611050234654.jpg

A második szakaszban celebek, sztár-sportolók is bevetésre kerülnek, hogy „reklámozzák” az oltás szükségességét, pl a Nike szlogenjére hajazó „I’ll do it”, azaz „Meg fogom csinálni / beoltatom magam” jeligékkel. Eközben Izraelben, ahol a lakosság felét már beoltották, a már először, sőt másodszor beoltottak közül mintegy 12 ezren kapták el a koronavírus-fertőzést, ennek ellenére az egészségügyi minisztérium nőgyógyászati és termékenységi ügyekkel foglalkozó bizottsága a hetekben közzétett állásfoglalásában a várandós nők beoltását javasolja, mert szerintük nincs tudományos alapja annak, hogy meddőséget vagy a terhességi károsodást okoznának az eddig jóváhagyott vakcinák. .

Meddig lehet hülyének nézni az embereket?

Ameddig hagyják, pontosan addig.

Második hullám, harmadik hullám, és ne legyenek kétségeitek, lesz itt még ötödik hullám is.

Nincsenek hullámok.

De hát nőnek a számok, ugye. Mindig annak megfelelően nőnek vagy csökkennek, hogy a felettünk bábáskodó kormányoknak éppen mi az érdeke. Nyáron olyan is volt, hogy ez a szám: 0. Aztán vége lett a nyárnak és szeptember 2.-ától a vírus is visszatért a nyaralásból. Azóta meg csak nőnek a számok.

Számok, amelyeket egy még mindig nem izolált vírusra, hivatalosan is igazoltan alkalmatlan és megbízhatatlan tesztekkel mérünk. De ez senkit nem zavar. Lényeg, hogy nőnek a számok. Az influenza meg eltűnt. Nincs többé.  És jönnek az orvosok, akik az elején még higgadtan és normálisan nyilatkoztak, most meg már vírus fétisük van és azt mondják, hogy innentől kezdve mindig ez lesz. Erre kell készülni, vírusok jönnek-mennek majd. Miért eddig nem jöttek-mentek? Eddig hol voltak? Eddig is itt voltak, mégsem csináltunk ekkora hisztit belőle. Elnézést, hogy nekem kell szólnom, de az influenza még mindig nagyobb számokat produkál. Vagyis produkált 2020 tavaszáig, aztán hirtelen eltűnt.

fb_img_1610698461193_1.jpg

Meddig akarjátok még ezt csinálni?

Miben reménykedtek?

Azt hiszitek, ha be lesztek oltva, vége lesz?

Akkor lesz vége, ha felfogjátok, hogy csak rajtatok múlik.

Pedig már majdnem sikerült.

A „LEGYŐZTÜK  A VÍRUST” plakátok már decemberben a nyomdákban voltak, erről több helyen is hallhattunk. Vezetőink talán azt gondolhatták, hogy amikor év elején megérkezik az oltás, majd mindenki rohanni fog beoltatni magát és azzal el van intézve, jöhet a tavaszi győzelmi kampány. De úgy látszik valaki még mindig gondolkodik, vagy talán az elmúlt 10 év folytán az arcába dobált hazugságok miatt bizalmatlan. Még azok nagy része is bizalmatlan, akik oltatni akarnak. Még az egészségügyi dolgozók is, akik napi szinten szembesültek a ( frekventált kórházak kialakításával mesterségesen előidézett) káosszal, még ők sem akarják beoltatni magukat többnyire. Be is lettek rendelve január 4.-én, amikor az idei év elkezdődött, hétfőn rögtön mehettek a főorvosok elé, akik szépen megkérték őket, hogy akkor lehet menni oltatni.  Aki nem akar, azzal nyilatkozatot töltetnek ki, hogy saját felelősségére nem kéri.

 birk.jpg

És miért van megint az az érzésem, hogy lépésről lépésre haladunk a totális járvány diktatúra felé? Ha megmondták volna tavaly szeptember elején, hogy a szigorítások még egy évig FOLYAMATOSAN fent lesznek tartva, mit tettél volna? Nem tetszett volna igaz? De így, apránként adagolva simán elfogadod…

És szépen lassan jönnek majd az újabb rendeletek és szigorítások, oltási igazolvány, vakcina-útlevél vagy esetleg fél év múlva az egész Európára kiterjedő központi szabályozás. Nincsenek kétségeim. A németek már most arról beszélnek, hogy azok, akik nem akarják beoltatni magukat, esetleg még kritikus hangokat is megütnek a közösségi médiában, azok valamilyen módon „ el legyenek különítve”. Először csak szóbeli figyelmeztetést kapsz majd, aztán pénzbüntetést, végül ha még így sem vagy hajlandó beállni a globális tébolyba, akkor előfordulhat, hogy pár hónapra beraknak egy úgynevezett integráló táborba. A többit mellé lehet képzelni, mármint, hogy hogyan fognak ott bánni veled. Ismerős? Ha emlékszel a történelem órán tanultakra, akkor az lehet. Gabriel Hesse, a német Egészségügyi Minisztérium szóvivője így fogalmazott: „Ez lesz a végső megoldás”. Ismerős?

Vagy esetleg olvastál valaha a közép és dél-amerikai diktatórikus rendszerekről? A portugál szegfűs forradalomról? Bármi hasonló?

Mind így kezdődött. A hatalom mindig „csak jót akar”, Mindig szépen indul a történet és logikusan. Aztán egy láthatatlan ponton elszakadunk a normalitástól, még akkor is, ha többnyire bírósági végzés szükséges olyan intézkedések érvénybe léptetéséhez is, amelyek a személyiségi jogaidat sértik. De minden megoldható, csak fenn kell tartani a „jogállamiság” látszatát.  Csak törvényt kell alkotni a gaztettek igazolására. Majd jön egy „fertőzésvédelmi törvény”, amelyre lehet hivatkozni. Vagy valami ilyesmi.

A németek már el is kezdték. A képen az esinehüttenstadti karatén-deportálási fogda:

 
urn-newsml-dpa-com-20090101-210119-99-81094-large-4-3-jpg.jpg

A közmédia persze erről nem számol be, nem nyomja napi szinten az arcodba a visszásságokat, nem mutatja meg a múlt heti tízezres COVID elleni felvonulást Bécsben, vagy, hogy a Dánok tíz napig tüntettek a kormányuk által bevezetni kívánt különleges "járvány-jogrend" ellen, amit végül ezen nyomásra mégsem vezettek be. Talán arról sem hallottatok, hogy a napokban kigyulladt a világ egyik legnagyobb vakcina gyára az indiai Pünében,. De ne aggódjatok. A vakcináitoknak állítólag semmi baja, az egy másik részlegen volt tárolva, úgyhogy nemsokára mehettek oltatni....

36297295_2edef9ad4ee18c90c8263d8c3ce261c8_wm.jpg

 

Konteós vagyok? Gyíkember hívő? Lejárathattok akárhogy, akkor sem lesz más a véleményem. Nem fogok mást mondani, nem fogom máshogy gondolni, mint ahogy eddig is gondoltam, csak azért, hogy ti megnyugtathassátok a lelketeket, hogy igazatok volt. Nincs igazatok. Ez a vírus egy átverés, és ha valaki még mindig elhiszi, hogy a föld lakosságának 0,0237%-át, Magyarország lakosságának 0,1001%-át „kiölő” vírus ilyen szigorú járványügyi intézkedéseket igényel, akkor az menthetetlen. Aki elhiszi, hogy van „harmadik hullám” az menthetetlen. Én még emlékszem az elejére, amikor szó sem volt hullámokról, és amikor ezt valaki először felvetette, a virológusok egyből azt mondták, hogy nincs olyan, hogy második hullám, erre még nem volt példa a történelemben, a vírusoknak nincsenek hullámaik, a vírusok vannak és kész. De ezt már ugye rég elfelejtettétek. Mindent megszoktok, csak elég sokat kell mantrázni nektek, csak a megfelelő számú ismétlés szükséges, és elhiszitek. Ez pszichológia. És ezer éve működik.

Szóval csináljátok csak tovább, rohanjatok oltatni, etessétek a gyógyszeripart, és hízlaljátok tovább a vele szorosan együttműködő politikusok hatalmát is, de aztán 2025-ben ne siránkozzon itt senki, hogy jajj, milyen jó volt régen....

Vagy álljatok fel a kib@szott foteljeitekből, kapcsoljátok ki a Tv-t és tegyetek végre valamit. Mondjátok el mindenkinek a véleményeteket, akkor is, ha hézagos a tudásotok, de érzitek, hogy valami nem stimmel, álljatok ki magatokért, vagy ha nem magatokért, akkor a gyerekeitekért. Hagyjátok abba az önzést és a lustaságot, álljatok fel, és tegyetek valamit, nem többet, mint amit a saját szinteteken tehettek, de annyit mindenképp.   Máshogy nem fog menni.


fb_img_1611243201060.jpg

Végezetül álljon itt Vigano érsekének véleménye erről: „ A Nagy Újrakezdés (Great Reset) bukásra van ítélve, mert azok, akik eltervezték, nem értik,hogy még mindig vannak emberek, akik készek az utcára vonulni, hogy megvédjék jogaikat,  szeretteiket, és jövőt biztosítsanak gyerekeiknek”

 Ti készek vagytok erre?

Én igen.

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalrabbit.blog.hu/api/trackback/id/tr7216399132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Piffu 2021.01.23. 18:22:06

Korrekt. Csak sajnos azok nem olvassák, akiknek kellene...

Alex Z 2021.01.23. 19:43:52

Remek cikk. Köszönöm.

Meleg Sándor · http://alimento.blog.hu/ 2021.01.25. 05:35:40

Ahogy Luke Skywalker mondta: 'Amazing. Every word of what you just said was wrong"

Sikeresen összehordtál minden hülyeséget, beleértve az olyan konteós ökörségeket, mint a Nagy Újraindítás. Nincs a környéken véletlenül egy QAnon sámán?

Majdénmegmondom 2021.01.25. 19:30:58

Uramisten, micsoda egy nyavalygó, puhány görcs! Jaj, jaj, jaj, maszkot kell hordani, meg szurit kapunk, meg kártyát! Iszonyatos méretű problémák, mi? Mit csinálna a te fajtád egy háborúban? Lefekszik a földre, és meghal?
Én magasról leszarom, hogy nem lehet bulikázni meg étterembe, moziba menni. Az elmúlt évben én a járványnak köszönhetően többet dolgoztam, mint valaha, alig állok a lábamon, és akkor mások azon picsognak, hogy unatkoznak otthon! Irigylem a problémáikat.

Directorx 2021.01.25. 22:34:41

@Majdénmegmondom: Kit érdekek, hogy te nem akarsz bulikázni. Nem erről van szó. Hanem arról, hogy ahol bulikázni lehet, meg kajálni, ott a vendéglátók abból élnek. Nem másból, abból, ami hasznot felhajtanak az ott bulikázóktól. Vágod? Most semmi hasznuk, vagyis még a nyitvslévő boltokban is gondbsn vannak. Ugye mert nem bulikáznak náluk. De a nem üzemelő válalkozásuk után járó terheket azokat ugyan úgy el kell bulikázniuk az önkormányzatnál, meg a navnál, mintha bulikázhatnának náluk is az emberek. Már akik bulikázni akarnak. Te nem. De mi lenne ha neked is megszünne a bevételi forrásod, de a kiadásaid nem. Gondolkodtál ma már?

Piffu 2021.01.26. 11:03:44

@Meleg Sándor:

Konteós ökörség a Nagy Újraindítás? Az ökör az te vagy, te barom, itt van, megveheted a könyvet:

www.amazon.com/COVID-19-Great-Reset-Klaus-Schwab/dp/2940631123

Nyilván arról sincs halvány fingod se, mert eszed nincs, csak billentyűzeted, hogy ki is az a Klaus Schwab. Segítek, hogy ne halj meg hülyén, te szerencsétlen. Ő a Világgazdasági Fórum ügyvezető elnöke...A magadfajta agyhalottaknak köszönhető, hogy jön a szép, új világ...Persze mindig,minden egyes diktatúrának megvoltak a hasznos idiótái. Azok támogatása nélkül egyetlen diktátor sem létezhetett volna.

Piffu 2021.01.26. 11:07:33

@Majdénmegmondom:

Na, te is megmondtad, de minek...Hordjad a maszkodat éjszaka az ágyadban is, oltasd magad szénné olyan oltásokkal, amilyennel csak akarod, nincs ezzel gond, jó esetben mindenkinek a saját ügye. De ha nem vetted volna észre a nagy arcoddal, nem az a bajunk, hogy minden idióta maszkkal akar védekezni vírusok ellen, mert pont hiányzott, amikor azt tanították, hogy mekkora a vírus, meg nem az a baj, hogy minden picsogó, beszari oltásért rohangál, vagy a vakbelét is kiveteti, ha azt mondják neki, hogy az használ vírus ellen. Az a baj, hogy miattatok, ostoba, megvezetett emberek miatt, nekünk , egészséges szervezetű és agyú embereknek is pofarongyban kell mászkálni, 8 órára hazaérni, mint az ovisoknak, és oltatni magunkat egy olyan vírus ellen, ami ellen influenza néven sem oltattunk. Na ez van, észkombájn.

Piffu 2021.01.26. 11:08:59

@Directorx:

Kár a szóért. Ezek NEM gondolkoznak. Ezek hipnotizálva vannak lepereg róluk minden információ, amit nem a hipnotizőrük sulykolt a fejükbe.

Meleg Sándor · http://alimento.blog.hu/ 2021.01.26. 18:31:27

@Piffu: Nem mondod? Elnöke egy saját maga alapított szervezetnek. Meg még az amazonon is kapható a könyve...

majd szólj, ha esetleg vannak tényeid is. :)

Piffu 2021.01.26. 20:28:10

@Meleg Sándor:

Tényeim? A te gépeden sztrájkol a gugli, vagy csak a használata nem megy?

A Világgazdasági Fórum leghíresebb rendezvénye az évente Davosban megtartott gazdasági világcsúcstalálkozó, ahol a legbefolyásosabb politikusok, üzletemberek, értelmiségiek és tudósok vitatkoznak fontos globális kihívásokról. Ennek az eseménynek ellenpontjaként a fennálló világrend ellen tüntető radikális csoportok is hasonló témájú rendezvényeket szoktak összehívni.

Érted, nyunyóka, Davosi gazdasági világcsúcs-találkozó. Politikusok, tudósok satöbbi... Ez ugye még nehezebb felfogással is ténynek számít ?

Vagy netán az Amazont vegyük ki a tények sorából?
Hú, de jól megmondtad, de komoly érveid vannak...

Alex Z 2021.01.27. 17:15:39

Kedves blogger. Pár napja hisztiző hülyegyerekek közé bedobtam a cikkedet, mert teljesen egyetértek vele (és veled). Ma délelőtt már azzal fogadott a Face, hogy ejnye-bejnye, mert hogy én ezt nem oszthatom meg. Gondolom, a cím verte ki náluk, illetve a "vitapartnerek" között a balhét...
Amit mondani akarok. Hihetetlen, hogy a világ errefelé haladt (múlt időben), egy olyan digitális cenzúra felé, amit csak úgy tudunk kikerülni, ha az ilyen pajeszos költeménydeket és tulajokat kihagyjuk a normális beszélgetéseinkből. Értem itt, hogy kell egy olyan bloggyűjtő, ahol megismerhetem a sok érdekes olvasnivalót, nem pedig függök egy merélt otoba fajankó kényétől és kedvétől.
Tudsz ilyen ajánlót, b.lognézegetőt, ami persze nem az Index elcsépelt "blogketrece"?

Radikális Nyúl 2021.01.27. 19:02:22

@Alex Z: Szia!
Sajnos mindenki, aki megosztotta a cikket (múlt pénteken került fel) ugyanezt kapta a mai napon. Ahogy a cikkben is írtam, ma már ott tartunk, hogy nem a politika cenzúráz, hanem az azt markában tartó Big Data cégek, különösen a közösségi média. A blogot még nem törölték, de a FB mindenhonnan letiltotta a linket, mert sérti a "közösség alapelveit". De milyen alapelveket? Az lenne az alapelv, hogy csak az egyik oldal véleménye számít?(lásd Trump totális törlése) Milyen közösségét? Úgy tudtam, hogy a "közösségben" vannak különböző felfogású, nemű, vallású és politikai nézetű emberek, de ezek szerint ez már nem arányos vagy demokratikus, hanem torzzá és egyoldalúvá vált. Most már ezeknek a cégeknek az érdekei határozzák meg a véleménynyilvánítás szabadságát. Szégyen....nem csak járvány de média diktatúra is van.

Piffu 2021.01.28. 22:10:23

Médiadiktatúra már elég régen van. Az pedig bámulatos, hogyan etették meg a "népekkel", hogy a facebook nélkül nem lehet létezni, hogy aki nincs fent a fb-on, "az nem is létezik". És minden egyes regisztráció növeli a hatalmukat, növeli a bevételeiket. Következetesen, soha egyetlen percig sem voltam fb-on. És nem hiszem, hogy bármilyen lényeges információt elszalasztottam volna. Évek óta köztudott, hogy a fb durván cenzúrázza a saját (balliberális - ún. "demokrata") elveinek, gazdasági érdekeinek , liberálidiotizmusának ellentmondó vagy azokat cáfolókat. Akik Trump tiltása után is ott vannak még fb-on, azok mégis mire számítanak? Szólásszabadságra? ugyan...

Egyébként mindig, mindenkinek mondom, ha valahol ütős covid-cikk van, vagy videó, nem elég a linket menteni. Le fogják takarítani. Egyre pofátlanabbul...A fb-on egyetlen dolgot kellene mindenkinek csinálni - azonnal törölni a regisztrációját.

Radikális Nyúl 2021.02.05. 10:29:30

@Piffu: teljesen egyetértek, mindazonáltal figyelembe kell venni, a dolog polaritását, avagy pont a Fb on érhető el sok ember ahová az infót el akarod juttatni....csakhogy most már ebben a cenzúrázott világban egyre kevesebb értelme van ennek, hiszen csak addig jut el az üzenet, "amíg fent van"

Alex Z 2021.02.07. 21:56:26

@Radikális Nyúl: Azóta egyéb kijelentéseim miatt a Face már egy hónapra letiltott, szóval eldöntöttem, hogy az ott (olyan 10 év után?) nem az én felületem. Hamarosan törlöm magamat, mert egyetértek veled abban, hogy mindkét félnek hallatnia kell a hangját és azt írhat bárki, amit csak akar. Jelenleg a MeWe felületén vagyok, de egyre rosszabb híreket kaptam onnan is a cenzúrát illetően.
Jelelneg a saját vállalkozói oldalamat építem fel, és ott fogok kialakítani egy blogot, amelyet itt-ott, elég kevés sikerrel, de népszerűsíteni fogok. Ez lesz a jövőnk. A teljes elszigetelődés, mert erre hajtanak.

Piffu 2021.02.20. 09:23:51

@Radikális Nyúl:

Azok az emberek, akiket csak a fb-on tudunk elérni, és eddig nem keresték egyetlen pillanatig sem a mainstream médiaterroron kívüli forrásokat, azokat nem lehet elérni fb-on se, vagy ha mégis eléred, nem érdemes. Azok az emberek - sajnos százalékosan úgy tippelném, hogy a döntő többségről beszélünk - totálisan elmeroggyant. Hogy ennek mi az oka, azt hosszasan elemezhetnénk, - egy biztos : semmi köze a diplomához, tanultsághoz, iQ teszttel mérhető intelligenciához (jelentsen ez bármit is, de mondjuk főleg matematikai logikát). Ez valami "mélyebbről jövő" készség és szocializáció kérdése lehet. Vagy nem tudom.
De saját csatornáinkon kell próbálkozni. Azokkal, akik ismernek, akik tudják, hogy ki vagy, hogy nem vagy egy "laposföldhívő" úgy egyébként...(bár a laposföldhívő fogalmát ugyanaz a hárombetűs testület dobta be köztudatba, amelyik a konspirációs teória szókapcsolatot is a Kennedy-gyilkosság után).
Idegeneket nem tudsz megszólítani. Vannak, akik szórólapokkal próbálkoznak/-nának. De szerintem akkor, amikor kilószámra dobáljuk ki ezeket a postaládáinkból, rá se nézünk a "kéretlen" hirdetésre, ki fog szórólapokat olvasgatni? Szerintem senki...de persze tévedhetek...

Piffu 2021.02.20. 09:27:57

@Alex Z:

Nagyon helyeslem a döntésedet. Egyetlen mód az ún. "közösségik" térnyerésének a letörése az, ha mindenki letakarodik onnan. A mai fiatalságot elnézve ez eléggé reménytelennek tűnik. De legalább azok hagynák ott a fenébe, akik rájöttek már, hogy mekkora nagy genya átverés az egész.
Ha lesz majd saját oldalad, megkeressük. (ha poénkodni akarnék, azt mondanám: megkeresünk :I de elég rossz vicc lenne)
Kíméletlen kritikák kultúrröntgene
süti beállítások módosítása